Introduktion

Udfyld felterne med de søgekriterier De ønsker. Hvis De f.eks ønsker alle artikler som indeholder kvant i titlen skriver de ordet kvant i titel feltet. Flere ord i samme felt forstås som bredere søgning, dvs kvant mek giver artikler med titler indeholdende kvant eller mek. Andre ting der er værd at bide mærke i er:

Stikord

I dette felt kan der skrives stikord, som beskriver de ønskede emne. Der er stadig kun ganske få stikord til hver artikel. Vi har ikke haft tid til at læse alle artikler igennem, men regner med at ihvertfald nye artikler vil blive registreret med stikord. Indtil er følgende dog en komplet liste:

Forfatter

I dette felt kan der skrives (dele af) forfatternavne, hvoraf mindst et skal indgå før artiklen bliver vist. Udover at store og små bogstaver er uden betydning er det vigtigste at bemærke at navne skal skrives som de staves: jørgen ikke joergen.

Titel

I dette felt kan der skrives (dele af) ord hvoraf mindst et skal indgå i titlen, for at artiklen bliver vist. Udover at store og små bogstaver er uden betydning er det vigtiste at bemærke at visse titler indeholder LaTex koder såsom $^{32}Si$.

Numre

I dette felt kan angives hvilke numre som ønskes søgt igennem. Der kan angives både åbne og lukkede intervaller, samt enkelt numre. Eks: -10 50-52 90- 45 giver numrene 1 til 10, nummer 45, nummer 50 til 52, og nummer 90 til det sidst udkomne.